Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brac37 - 11-02-2011 22:17:01
Computers & Telefonie

Niet tevreden over Simpel

Ga niet met simpel in zee, ondanks het advies van kassa om dat wel te doen. het is niet zo dat de servicecapaciteit niet toereikend is, zoals bij veel soortgelijke bedrijven, althans daar ben ik nog niet tegenaan gelopen. [edit redactie]

ten eerste weigert simpel simpelweg om een volledig product te leveren. zo heb ik de medewerking van simpel nodig om met een correct adres in het telefoonboek te komen, maar simpel weigert deze.

daarnaast wordt voor klanten op de site de mogelijkheid geboden om een vraag te stellen. het javascript-applet geeft aan dat je daar ten hoogste 1000 woorden kunt gebruiken, maar ze hebben dat aantal stiekem veel lager gezet zodat je geen schriftelijke klachten kan geven.