Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

es
estestpro - 12-10-2011 16:32:13
Voeding & Gezondheid

medicijnen verzendhuizen

Waaraan maken mediq en de huisapotheek zich schuldig ? ons inziens aan misinformatie. de eerste stuurt omgevraagd drukwerk toe over het ziektebeeld van de ontvanger. de huisapotheek toont een lange rij wachtenden en een achteraan sluitende moeder, die bijna overspannen wordt, omdat haar kinderen elk moment van school kunnen komen.
remedie tegen dit wachten: de thuisapotheek, waarvoor je dan wel thuis moet zijn om die medicijnen in ontvangst te kunnen nemen, dus aan huis bent gekluisterd.bij de receptcontrole door een arts is ook het e.e.a. mis. weet de ene arts van de andere wat hij voorschrijft en houdt hij rekening met een medicatiewijzing of is hij meer routineus bezig met een krabbel op het recept dat hem wordt voorgelegd ?.