Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nickg60 - 17-02-2012 00:13:16
Auto & Vervoer

een onterechte (parkeer)verkeersboete

Goedendag,
ik heb vandaag een boete gekregen voor het, volgens handhaving, parkeren op een invalideplek... ik ben 100% zeker (en mijn passagier ook) dat ik er gewoon netjes voor stond.

buiten het feit dat het niet duidelijk is aangegeven, op de straat is het witte kruis zo goed als weg, wist ik wel dat ie daar zat. dus zoals ik al maanden doe parkeer ik hem aan de andere kant of voor de verboden plekken.

nu heb ik dus toch een boete gekregen omdat aansluitend aan deze 2 invalide parkeerplekken stond geparkeerd. ik heb netjes mijn blauwe zone kaartje gebruikt maar toch een boete gehad.

hoe zijn mijn kansen bij het in beroep gaan tegen deze boete? buiten een foto heb ik een getuige en mijn eigen volle 100% overtuiging dat ik niet fout heb geparkeerd.

maar hoe bewijs ik dit verder?

ik hoor graag jullie mening.
nick