Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
minouk01 - 24-02-2012 13:40:38
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag en beroep

Mijn bezwaar tegen de beschikking huurtoeslag 2009 is afgewezen omdat ik in een recreatiewoning heb gewoond en dit niet gedoogd wordt door de gemeente. ik ben niet gehoord omdat het bezwaar niet ontvankelijk verklaard is.
mijn vraag is het zinvol om beroep in te dienen? ik heb tijdelijk nl als overbrugging in een chalet op een recreatiepark gewoond met mijn dochtertje, na de scheiding met mijn ex. ik heb mij ingeschreven op dit adres en de gemeente op de hoogte gesteld van de situatie, anders stond ik met mijn dochterje op straat.( het was immers zeker niet te bedoeling om hier permanent te wonen, aangezien je ontzettend veel huur en water, gas en licht moet betalen, dus financieel behoorlijk zwaar en de leefomstandigheden ook verre van ideaal waren) het werd niet gedoogd om hier permanent te wonen maar als ik hun op de hoogte hield dan zouden zij mij niet uit de chalet zetten. ondanks dat het volgens de gemeente niet gedoogd wordt, kreeg ik wel gewoon de aanslag ingezetenen belasting en heb deze ook netjes betaald. als ik verder naar de definities kijk om in aanmerking te komen voor huurtoeslag en de voorwaarden hiervan, heb ik voldaan aan alle eisen. ook heb ik een huurovereenkomst van een half jaar met de verhuurder van het park. alleen blijft het puntje recreatiewoning...met toestemming van de gemeente..officieel niet maar het werd vanwege de situatie gedoogd. ben ik hierdoor verplicht alles terug te moeten betalen? ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen of iets soort gelijks heeft meegemaakt.