Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harald-steijns - 02-04-2012 07:54:04
Auto & Vervoer

q-park

Ik parkeer mijn auto bij q-park maastricht. bij terugkomst moet ik 6 euro betalen. de automaat geeft aan dat je met 5, 10, 20 en 50 euro kunt betalen. ik heb net 1 euro tekort en betaal met een briefje van 20 euro. ik krijg 8 euro terug en een klein bonnetje waarop staat tegoed bon 6 euro.
ik sta helemaal versteld want ik snap er niets van. ik druk op info knop en vertel mijn verhaal en krijg te horen dat ik mijn kaartje moet opsturen naar q-park klantenservice mastricht, met een briefje en mijn bankrekeningnummer. het adres kon ik via internet opzoeken.
ik ben helemaal verslagen en razend. dit vind ik geen stijl en wil graag weten of dit zomaar mag?
op internet kan ik zo snel het adres van q-park niet vinden. de tijd en de postzegel,papier,inkt komt er ook n og allemaal bij ik vind dit zo a-sociaal.
als ik naar de bakker ga krijg ik toch ook geen tegoedbon als hij niet kan terug geven.

wie heeft nog meer van dit soort ervaringen met q-park?
mag dit zomaar?
wat is hieraan te doen?