Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vasco1888 - 15-05-2012 11:47:01
Vrije tijd & Tuin

Ongevraagde cursus van lecturama

Beste redactie,

eeen tijdje geleden heb ik via een enquette online,een geheel gratis en vrijblijvende 1e deel van de cursus fotografie ontvangen van lecturama.

tot mijn grote schrik heb ik inmiddels een rekening ontvangen € 256,- voor de gehele cursus.inmiddels heeft lecturama er een deurwaarder op gezet.naar herhaalde lijk lecturama gemaild te hebben dat ik nooit iets besteld heb,en ook de deurwaarder heb verwittigd,krijg ik geen antwoord op mijn klacht en moet ik "gewoon" betalen.
ik heb hierover een klacht op klacht.nl gezet,en zag tot mijn verbazing dat er meer mensen zijn met soortgelijke klachten over lecturama.kennelijk smeren ze op deze wijze cursussen aan,aan mensen die er niet om vragen.en als je laat weten dat je de cursus niet wilt,antwoorden zei dat de cursus dan niet opgestuurd zal worden,maar dat u wel nog altijd t lesgeld verschuldigd bent.

moet ik mij zorgen maken hierom? in hoeverre kunnen dit soort bedrijven hier mee weg komen en wat adviseert u mij om te doen?

mvg ben brok