Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cathja - 01-12-2012 12:00:20
Computers & Telefonie

Capaciteitsprobleem?

Sinds een week of vier kan ik op mijn laptop (draait op windows7) artikelen van elsevier, plus de reacties daarop, niet meer lezen en er op reageren. ik heb een hp pavillion g7 laptop van anderhalf jaar oud. op onze desktop kan ik wel artikelen van elsevier lezen en ook de reacties bekijken. de beide computers zijn met elkaar verbonden en hebben dus dezelfde provider.
overigens ben ik niet erg handig met computers, maar tot nu toe heeft alles altijd prima gewerkt. mijn echtgenoot heeft er een z.g.n. housecall-programma op losgelaten, en die heeft geen bijzonderheden of fouten in het systeem kunnen vinden. het is voor ons beiden een raadsel wat er aan de hand kan zijn.
wie, o wie kan ons een tip geven waardoor we de laptop weer naar behoren kunnen laten werken? voor de goede orde: we kunnen wel artikelen van andere dagbladen lezen; het probleem zit dus bij elsevier-artikelen en komt dus alleen voor op de laptop.