Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
reini_1 - 15-12-2012 17:59:30
Computers & Telefonie

Geheugen loopt vol van Samsung Galaxy Ace

Hallo allen,

sinds anderhalf jaar ben ik in het bezit van een samsung galaxy ace (gt-s5830). in het begin was ik erg tevreden en kon ik met het toestel alles wat ik wilde. sinds de update naar android 2.3.5 gaat het echter een stuk minder. wekelijks moet ik apps verwijderen en heb er nu, naast de apps van google die je dus niet kan verwijderen, alleen nog wordfeut, sportypal, buienradar en de rabo telebankieren app op staan. echter, ook deze week merkte ik weer dat ik geen apps meer kan updaten aangezien er niet voldoende geheugen beschikbaar is. alle apps die ik naar het sd geheugen kon verplaatsen staan ook aldaar, maar nog steeds geheugenproblemen. ik ben al bij t-mobile geweest (mijn telefoonprovider) en ben daar erg teleurgesteld vandaag gekomen, ze kunnen niks voor me betekenen anders dan mij een ander toestel verkopen. ze zeggen dat het aan de apps ligt, die steeds groter worden. en ze hebben ook wel gelijk hoor, alleen als ze mij dat hadden verteld bij de aanschaf van deze foon, had ik natuurlijk voor een ander type gekozen.
mijn vraag: wie heeft misschien een oplossing voor dit probleem? ik bedoel bijvoorbeeld, weet iemand hoe ik de youtube app kan verwijderen ? (dat scheelt al weer 22mb)
ook andere opties zijn van harte welkom. ik voel me namelijk enigzins belazerd. het is een mooie foon, maar heeft veel te weinig intern geheugen...

groetjes,

reini