Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
arwenders - 13-02-2013 21:04:40
Vrije tijd & Tuin

Efteling tickets

Nou, de efteling, wat een top service!

na het aankopen van 2 ticktets met beide 8 euro korting, kreeg ik maar 1 ticket toegestuurd (na het betalen van 48 euro). ik heb toen de klantenservice gebeld en deze meldde mij dat de kortingscode die ik heb gebruikt helaas niet meer geldig was. vreemd! want de site accepteerde deze code gewoon! deze tickets heb ik op 15 januari gekocht en de code was blijkbaar maar geldig tot 1 januari. met als gevolg dat ik in principe voor 1 kaartje 48 euro heb betaald...
de oplossing wat de klantenservice mij bood was dat ik de 16 euro die ik te veel heb betaald voor dit kaartje terug gestord kon krijgen. dan zouden we dus het volle pond moeten betalen..
na in overleg te zijn geweest met mijn vriend hebben we besloten om wegens financiele redenen (wij zijn immers studenten die van koopjes afhankelijk zijn) niet meer te gaan, en te vragen of de efteling ons het gehele bedrag terug kon stortten of anders ons tegemoet wil komen.
helaas bleek dit niet mogelijk en worden we dus gedwongen om een extra kaartje te kopen wat maar tot 4 maart geldig is. nou daar gaat mijn valentijnsdag! bedankt efteling voor deze be-lach-elijke "service"! na jaren lang in de efteling te zijn geweest heb ik hier nu totaal geen zin meer in! ik voel me afgewimpeld!
in de algemene voorwaarden staat: bij het uitvoeren van de betaling ben je akkoord gegaan met het aantal tickets. tickets zijn niet terug te geven of in te wisselen voor andere seizoenen. je kunt je ticket op een ander moment in het seizoen misschien nog gebruiken.

ja, ik ben akkoord gegaan met twee kaartjes, maar dat doet de efteling zelf dus niet. dit kan toch niet?!

heb ik dan nu dus geen enkele poot om op te staan?