Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jantiemes - 01-04-2013 13:51:50
Voeding & Gezondheid

overlast

Hallo ,

ik woon in een appartement van een woningbouwvereniging , grenzend aan een sloot met daarachter een grote parkeerplaats en sportvelden .

nu gebeurd het steeds vaker dat flatbewoners , buurtbewoners en bezoekers van de sportvelden hun opgespaarde oud brood massaal in de sloot dumpen . afgelopen zondag 8 keer . het is niet onschuldig de eendjes voeren maar echt dumpen van brood .

hierdoor aangetrokken grote getalen meeuwen ( meer dan 100 ) die dan vechten om het brood en daarna alles onderpoepen en dat is niet leuk als je net je auto gewassen hebt of als net de glazenwasser is geweest .

helaas is dit niet alles want er is nu ook een hangplaats ontstaan van ( nijl ) ganzen , deze beesten maken s'nachts zo'n lawaai dat het voor mij erg moeilijk slapen is .
zij communiceren ( gakken ) dan met ganzen die een paar kilometer verder vertoeven .

ook zie ik steeds vaker ratten zwemmen .
de mensen hierop aanspreken helpt niet , de wbv inschakelen helpt ook niet , zij sturen dan een centrale brief en daar blijft het dan bij .
ik heb nu een klacht ingediend bij de gemeente , maar denk dat dit ook niet gaat helpen .

wat kan ik nog meer doen tegen deze overlast ?

mvg.