Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
burger59 - 10-06-2013 22:15:07
Voeding & Gezondheid

zonnebrand creme

Goede dag,

mijn zoon is met zijn gezin op vakantie geweest. hij heeft voor zijn 1 jarige zoontje zonnebrand crème gekocht bij de kruitvat, factor 50, speciaal voor kinderen. na het insmeren kreeg zijn zoontje een dik voetje en beentje. zijn zoontje begon heftig te gillen. in eerste instantie wisten ze niet waar het vandaan kwam. later kreeg zijn zoontje uitslag over zijn hele lichaampje, was lusteloos en had overal jeuk. de huisarts gaf als diagnose dat het een reactie was van de zonnebrand crème. mijn zoon had zichzelf er ook mee ingesmeerd en kreeg eveneens huisuitslag. mijn vrouw heeft uiteindelijk ook een plekje op haar arm ingesmeerd en kreeg eveneens een hele plek op haar arm. het lijkt er dus op dat de crème niet goed is.
opvallend detail: nu lezend op de fles staat dat het een zonnebrand crème is, factor 50, waarbij je deze niet in de felle zon mag gebruiken. een zonnebrand crème die je niet in de zon mag gebruiken ?????
wat kan ik doen ? melden bij het kruitvat uiteraard, maar wat zijn nog meer mogelijkheden.