Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eq
equestrian - 25-03-2014 13:14:39
Geldzaken & Recht

Overboeking tussen banken

Hallo,

via google en deze site al veel reacties en vragen gelezen maar die zijn allemaal redelijk gedateerd. maar het "probleem" is nog niet gedateerd.

gistermiddag geld overgemaakt van sns naar rabo. we zijn nu bijna 24 uur verder en nog steeds is het geld niet bijgeboekt.
het is toch echt niet meer van deze tijd dat er zo'n lange periode zit tussen het afschrijven van de ene rekening naar de andere rekening.
zelfs nog erger: doe je de boeking op vrijdagmiddag...... dan ben je de sjaak en kan je wachten tot maandagmiddag.
ik kan er echt met mijn verstand niet bij dat deze procedures in deze 24 uurs economie niet anders ingericht kunnen worden.

hoeveel tijd mag er tegenwoordig eigenlijk zitten tussen het overboeken van de ene naar de andere bank? al ergens gelezen dat "parkeren" van geld niet meer mag, maar als het 24 uur moet duren voordat iets is bijgeschreven dan lijkt mij toch dat er nog steeds sprake is van parkeren van gelden.