Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 04-09-2014 18:40:17
Voeding & Gezondheid

Wat te doen als je ziet dat een kind geslagen word

Zag het nu voor de tweede keer (vanuit mijn balkon,kijkend op de speeltuin)
waren een aantal kinderen in het zand aan het spelen 1 kind(meisje van ongeveer een jaar of 6) kreeg twee waarschuwingen van moeder de derde keer werd kind aan haar armpje ruig op het grasveldje getrokken/kind begon met gillen en krijsen waarop moeder het kind met de vlakke hand in haar gezichtje sloeg en nog geen 2 seconden later het kind liefdevol over haar bolletje wreef om 2 seconden daarna het kind in haar gezicht te blazen of te tuffen dat laatste is een aanname want kon dat van 9 hoog niet goed zien natuurlijk.
vervolgens heeft het kind minimaal een kwartier liggen krijsen en schreeuwen terwijl moeder het kind op allerlei manieren vast hield,op een gegeven moment was het kind rustig en zocht een rustig plekje voor haarzelf daarna ging ze weer met de andere kinderen spelen.
moeder liep toen zonder enige aandacht te schenken aan haar kind weg en liet kind alleen achter daarna liep kind ook weg haar moeder achterna.
het is een heel verhaal maar moet ik hier melding van maken? of moet ik me er niet mee bemoeien en heeft kind een gedrag stoornis.