Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diesel0104 - 24-01-2015 00:13:33
Voeding & Gezondheid

Shernalis permanente make up, vakantieveiling

Ik heb onlangs bij vakantieveilingen een bon gekocht van shernalis in lelystad voor permanente make up.

nu kom ik daar en komt deze mevrouw al 10 minuten later binnen. vervolgens wordt er staand herhaaldelijk verteld dat er nog van alles aan kosten bij komen. totaal had deze mevrouw het over 110 euro wat er bij de eerste behandeling bij komt en dan nog de kosten van een nabehandeling. er werd mij o.a. een adviesgesprek van 50€ verplicht terwijl bij mij op de bon het als optioneel staat net als de na behandeling.
de nabehandeling kost nog eens 75€. wat overigens ook als optioneel staat.
totaal zouden er 185€ extra aan kosten bij komen, waar ik zowel schriftelijk als mondeling niet van te voren van op de hoogte ben gesteld.
kosten die volgens de voucher optioneel zijn.

ik geef aan dat dit niet zo vermeld staat bij vakantieveiling. ik krijg vervolgens te horen van deze mevrouw dat ze voor mijn bod toch geen permanente make up zet vandaag niet en nooit. deze mevrouw geeft aan dat mijn bod veel te laag was hiervoor.

ik krijg dus niet wat er op de bon staat. maar mijn geld heb ik niet retour gekregen. nu kom ik thuis en zoek bij vakantieveilingen of waar ik mijn klacht kan in dienen. daar wordt vermeld dat ik bij de aanbieder van het product mijn klacht moet doorgeven. nu wil ik graag anderen waarschuwen dat je dus niet krijgt wat er bij de advertentie van shernalis in lelystad staat.

maar vervolgens weet ik niet wie nu verantwoordelijk is over het teruggeven van mijn gemaakte kosten. zowieso het geld van het bieden, dan nog de administratiekosten van vakantieveilingen en mijn verbruikte benzinekosten voor het heen en weer rijden voor niks.

bij wie moet ik nu volgens jullie het geld terug halen?

hoe dan ook wil ik mijn geld terug, is het vakantieveiling omdat ze niet controleren of er ook datgene wordt gedaan als vermeld staat bij de aanbieder (onder de advertenties staat altijd een vermelding van notaris of bij aanbieder zelf?

alvast bedankt en hoop ik dat iemand mij verder kan helpen.
dat ik hiermee ook anderen op andere gedachten kan brengen, of dat ieder goed nadenkt of het verstandig is vooraf te betalen voor iets wat je nog niet ontvangen hebt.