Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
simon92 - 06-02-2016 13:13:59
Auto & Vervoer

Autovoorruit problemen

Goededag allemaal,

mijn vader heeft een oldtimer inbezit, die auto had zolang ik me kan herinneren al een barst in de voorruit, nu is dat achteraf omdat de voorruitframe verbogen is van deze cabriolet.

deze auto is naar een specialist gebracht in oldtimers en vooral in dit type auto's. hij is er zelf pas na 2 ruiten achter gekomen. 

na veel gedoe heen en weer heeft de verzekering ons dit geld gegeven ( uiteraard betalen wij pas als alles geregeld is) maar er zit nog steeds geen nieuwe voorruit op. 
onze specialist heeft in al deze tijd geen frame kunnen vinden, nu ben ik zelf gaan zoeken en binnen 1 dag er al 3 gevonden. met en zonder ruit erin. 

toen ik dit aangaf werd er gedreigd met een rechtzaak en dat wij stalling kosten moesten gaan betalen ?? hoe gek kan het zijn he.

nu is mijn vraag eigenlijk wat ik het beste kan doen. en kan ik de auto zomaar openhalen ( ook als er nog geen nieuwe ruit meer inzit ?? 

ik hoor graag advies van jullie