Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peerspecial - 08-02-2016 14:42:51
Auto & Vervoer

Auto total loss - geslipt door modder op de weg - wie is er aansprakelijk?

Mijn kameraad is (inmiddels al weer 2 jaar geleden) s'morgens vroeg toen hij op weg was naar zijhn werk, geslipt door modder op de weg die een loonwerker daar ??? de vorige dag achtergelaten had na het rooien van een mais veld.
tijdens de nacht had het geregend en is de klei glad en modderig geworden met als resultaat een plaatselijke glijbaan.- de locale televisie heeft zelfs naar aanleiding van het ongeluk daar ter plaatse opnames gemaakt, welke we nog in ons bezit hebben.
de wegbeheerder in samen werking met de politie heeft de boer, die bij het perceel woont, na het ongeluk - opdracht gegeven om de weg schoon te spuiten, dat is daarop ook gedaan. en men heeft zelfs ook (daarna !)
borden geplaatst met slipgevaar vanwege modder.
de (wa) verzekering + rechts bijstrand - van mijn kameraad kon zelfs met alle gegevens die wij hen aangeleverd hebben - echter nergens een aansprakelijke vinden voor het gebeuren met als gevolg dat hij zelf voor alle schade kon opdraaien en niets vergoed heeft gekregen.
ik vind het bijzonder vreemd dat er volgens mij zeker sprake is van een schuldige die verantwoordelkijk zou moeten zijn (wegbeheerder ? of eigenaar van de modder (boer of loonwerker) - maar dat blijkbaar niemand (politie ? verzekeraar) dit kan of wil aan duiden.   graag advies of er toch nog iets mogelijk is.. vr gr peter.