Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do

Klacht indienen

Ik heb een klacht over een tandarts die naar mijn doen een oplichter is.
dit omdat mijn vriend is overgestapt naar een andere en werd gezegt dat alleen nog schoongemaakt moest worden(tandsteen). en had een afspraak geplant over 3 maanden deze is afgezegd omdat hij naar een tandarts in de buurt wilden verhuizen
mijn tandarts verteld iets anders namelijk dat hij 10 gaatjes heeft en hier snel wat aan gedaan moet gaan worden.
ook werden er fotos gemaakt en gezien dat er een verstandkies verkeerd niet helemaal goed gevuld is (ca diepte in de kaak een stuk miste)
daardoor moest er opnieuw verdoofd worden en een wortelkanaal behandeling nodig.
het alle ergste is nog dat als je er een klacht van maakt dat ze dan zeggen omdat wij alleen graag zien als oplossing dat de extra kosten van de verstandkies vergoed zou willen zien. hun zeggen als reden dat ze zich vast hameren aan jullie hebben ons niet de kans gegeven om het zelf te laten doen/ oplossen.
sorry hoor maar de situatie is zo dat het vertrouwen helemaal weg is en daarom niet meer vertouwen heb om het bij hun te laten behandelen
ook omdat er gezegd werd dat er geen gaatjes had dat daar geen afspraken voor moesten gemaakt worden.
geeft mij het het zich op dat ze mij voor liegen / oplichten en ik ze niet kan vertrouwen
graag zie ik alsnog mijn extra gemaakte kosten ook is dat bij iemand anders terug