Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
teddy270us - 03-05-2016 16:03:54
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij dealer, blijkt nu schade te hebben, wat nu?

beste allen,

ik heb enkele maanden geleden een bmw gekocht bij een bmw dealer uit de premium selectie, betreft een 5 serie die 2 jaar oud is en nog geen 35.000 km op de teller had staan. de auto heeft volledige garantie en is all risk via bmw verzekerd.

eergisteren nacht heeft iemand tegen mijn auto gereden en heeft de bumper schade schade opgelopen, dusdanig dat het gehele bumper vervangen moet worden. wat mij op viel was dat de bumper op die zelfde plek al schade had opgelopen en dat men dat hersteld had. de auto heb ik voor de zekerheid laten nakijken door een expert, en hij bevestigde dit: de auto heeft hiervoor behoorlijke bumper schade gehad en het is hersteld door knip en plak werk.

ik wil hiermee naar de dealer gaan, maar voordat ik dat doe zou ik graag willen weten of iemand weet of de dealer verplicht was de schade aan mij te melden voor het verkoop. (zeker voor de prijs die ik ervoor betaald heb). 

bij voorbaat dank