Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wijkjes - 06-05-2016 08:05:13
Computers & Telefonie

Hotmail/outlook

http://answers.microsoft.com/nl-nl/profile/e4edb859-2ce7-4784-8f47-2549a8a2473f" target="_blank">tetjev.wijk vroeg op mei 4, 2016
 
 



hallo, krijg ineens geen mail meer binnen bij [hot]mail die ik via tegel in windows8 open. outlook via internet laat wel alle mail zien. na wat zoeken bij tandwiel vond ik een melding dat er inderdaad bij de een geen mail meer opgehaald kan worden en moet doen wat hieronder vermeld word [is een kopie]. het probleem is dat ik totaal niet snap wat ik nu moet doen! iemand die mij kan helpen misschien?




alvast vriendelijk bedankt, tetje




................@chello.nl




als je via dit account e-mail wilt verzenden zonder "namens", moet je de smtp-instellingen bijwerken.




6:37 de berichten kunnen niet worden opgehaald: controleer of de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn,


 




 


gegevens van de uitgaande server (smtp)


dit account is ingesteld om e-mails te verzenden via de server van outlook.com. ontvangers zien mogelijk "van: ........@hotmail.com namens ...........@chello.nl". als je "namens" wilt verwijderen, werk je het account bij, zodat e-mails worden verzonden via de server van de e-mailprovider.