Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michaelsega - 11-05-2016 21:18:45
Auto & Vervoer

Nieuwe autobanden blijken demo banden te zijn!

ik heb 4 nieuwe autobanden besteld via bandenthuis.nl en ze werden thuis voor me gemonteerd. hier was niks mis mee, maar later zag ik op de stickers van de autobanden "demo" staan. daar was ik niet blij mee, want ik verwacht gewoon nieuwe banden, want de site adverteert met het monteren van nieuwe banden, die ik bij hun had besteld.

ik had toevallig ook gezien dat sommige aanbieders soms demo banden verkochten, maar dan stond het duidelijk in de omschrijving en dan was de prijs ook iets goedkoper. ik heb contact opgenomen met de leverancier en ze zouden het voor me uitzoeken en eventueel een korting geven, want dat was mijn eis. helaas kreeg ik daar helemaal geen respons meer verder over??

ik heb nog gekeken naar de staat van de banden na het monteren en ik zag bij dat de productiedatum varieert van week 23, 25, 26 en 30 van 2015. verder waren 3 banden zonder enige slijtage en de 4e zag je wel dat er iets mee gereden is, maar de rubber was nog niet versleten. dus dat viel wel mee, maar het gaat wel om het principe, dat je toch moet vermelden dat het om demo banden gaat.

mag een verkoper zomaar demo banden verkopen en dat als nieuwe banden beschouwen?