Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Be
Bella-Rose - 21-05-2016 07:34:09
Auto & Vervoer

Gefotografeerd op de snelweg door de politie???

Hoi gisteren reed ik vanuit amsterdam naar almere. tijdstip rond 17 uur. was druk op de weg maar kon toch redelijk doorrijden. toen ik op de tweede baan reed stormde een politieauto voorbij goh dacht ik nog die heeft haast!

even later zag ik op de matrix borden 70 staan.. en toen 50.. dacht oh die politie met haast kan er ook niet langs.. 
toen ik weer verder reed zag ik ineens een pijl en reed op de meest linkerbaan. oh moet van deze rijbaan af dacht ik nog.. ik keek naar de rijbaan naast me maar deze zat muur en muur vast.. ongeveer honderd meter voor me reed een grote audi en die kon wel opschuiven dus reed ik richting de audi om me ook daar tussen te voegen auto keek strak voor zich en gaf me geen kans. toen zag ik ongeveer 200 m verder een gaatje en ging er gelijk op af. achter me reed een grote auto constant op mn bumber kreeg daar ook de zenuwen van! maar goed kon invoegen en zag toen dat ik dat net voor de rode kruid deed. maar wel grappig er was geen rode kruis er was eerst alleeen maar een pijl naar rechts..

maar goed toen ik verder reed denk ongeveer 250 meter zag ik de politieauto en de politiemannen deden gehaast gele jasjes aan en het kwartje viel niet.. want ze stopten blijkbaar voor een truckoplegger met pech??? die stond daar op de meest linkerbaan... 

maar het bizarre is ik keek naar de politie uit nieuwsgierigheid terwijl ik langzaam langsreed en meneer de agent maakt een foto van mijn auto! ik was in shock en dacht waarom maakt meneer de agent in hemelsnaam een foto van mijn auto??? ik reed toen verder met vreselijke buikpijn naar huis..

ik kon vanacht de hele nacht niet slapen omdat het door mn hoofd spookte waarom is er een foto gemaakt? is het omdat ik niet gelijk naar rechts ging maar er was geen plek en nog geen rood kruis!!! ik kan toch niet zomaar mn auto naar links gooien iemand gevaarlijk afsnijden.. 

ik hoop dat er iemand is die een idee heeft wat er aan de hand is.. ik zit fiancieel aan de grond ben net 2 dagen begonnen met werken en kan echt geen fikse boete betalen want er liggen nog heel wat rekeningen te wachten op betaling..

help heeft iemand enig idee waarom er een foto is gemaakt????

bedankt!!!