Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sasliema10 - 31-05-2016 22:28:19
Vrije tijd & Tuin

De buren hangen plaat aan onze muur

De muur staat op ons perceel en is geheel ons eigendom. de muur werd bekleed op onze kosten met leien en isolatie. wij lieten de muur optrekken in 2010.
in 2012 bouwde onze buurvrouw haar muur tegen de onze en nu beweert ze water binnen te hebben door onze leien. zij heeft geheel op eigen initiatief aan haar vriend, die zelfstandig schrijnwerker is, gevraagd om een vochtwerende plaat aan onze leien te bevestigen.

omdat wij overtuigd zijn (de tijd heeft uitgewezen dat haar vochtprobleem niet voortkomt van onze leien) dat het probleem zich elders situeerde heb ik hen vriendelijk verzocht via een sms dat ik niet wilde dat ze een plaat aan onze leien bevestigden. ze hadden er geen oren naar en hebben de plaat toch bevestigt. ik heb ongemerkt foto's genomen van de vriend van mijn buurvrouw terwijl hij bezig is de plaat aan het bevestigen. kan ik eisen dat de plaat op haar kosten moet verwijderd worden en de leien in hun oorspronkelijke staat terug gebracht worden?