Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

G
G Soepboer - 30-08-2016 13:06:53
Vakantie & Reizen

Toeslag royal class stoel in bus

Mijn dochter en haar vriend zijn met een jongerenreis met de bus naar blanes geweest. de boeking is gedaan via beaches. zij hebben als extra optie een toeslag van 29 euro p.p. betaald voor een royal class stoel.
nu blijkt dat het hele reisgezelschap royal class gereisd heeft, echter heeft bijna niemand anders in de bus hiervoor betaald. beaches geeft aan dat zij een gratis upgrade gekregen hebben.
we hebben gecorrepondeerd met beaches en zij geven aan dat mijn dochter en haar vriend gekregen hebben waar ze voor hebben betaald.
toch ben ik het niet eens met dit antwoord. eigenlijk is het dus zo dat als zij voor 1 persoon royal class bijgeboekt hadden dat de ander hier gratis van had meeprofiteerd. ik heb hen een verzoek gedaan om ons tegemoet te komen dmv een (gedeeltelijke) teruggave van de betaalde toeslag van 29 euro pp. dit wordt dus niet door hen gedaan.