Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
Satel - 31-08-2016 16:34:07
Auto & Vervoer

Opgelicht door garage

Ik hadeen offerte van de renault dealer een klant de garage festuning belde me over vlek in beeld camera toen ben ik voor reparatie auto even langs hem gegaan renault straat verder dacht dat het in de zaak was maar ging om huis toen zij ik van ik moet eerst mijn auto wegbrengen naar de renault toen zij hij ik kan het ook voor je doen maar dan goedkoper en ik kon een auto van hem meenemen dus ik dacht oke doe maar uiteindelijkwas hij 150 euro duurder dan de officiele dealer en hij heeft een aantal onderdelen niet vervangen die verplicht zijn.
hij had twee vrienden die getuigde bij de rechtbank voor hem en 1 daarvan had zelfs zijn naam verkeerd gespeld dus die heeft hij gemaakt en hun ondertekend.