Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
dar - 29-09-2016 18:08:40
Vrije tijd & Tuin

Moestuin verwoest door de vereniging

Afgelopen zondag vertrok ik naar mijn moestuin, om het winterklaar te maken. aangekomen op de locatie, trof ik mijn moestuin verwoest aan. door het goed te bestuderen, lijkt het op een verwoesting door gespoten gif. 

ik heb mijn tuin al enige tijd niet kunnen bezoeken door persoonlijke redenen. ik heb meteen het bestuur van mijn moestuin benaderd. aan de telefoon heb ik meneer van het bestuur verteld in welke toestand ik mijn tuin aangetroffen heb. in eerste instantie had meneer geen idee waar ik het over had. snel gaf meneer aan dat ik mijn tuin beter heb moeten bijhouden afgelopen jaar. ik heb inderdaad weinig tijd gehad voor mijn moestuin afgelopen jaar, maar zonder waarschuwing met gif gaan spuiten vind ik teleurstellend van de vereniging, die juist natuurhobbyisten bij elkaar wilt brengen. 

het volgende heb ik gevonden in de huishoudelijke regelement van de vereniging:

artikel 2a de vereniging heeft als doel natuurvrienden het beoefenen van natuurhobby’ s en alles wat in de ruimste zin daarmee verband houdt mogelijk te maken. medeleden mogen op generlei wijze worden benadeeld of gehinderd ook niet door het gebruik van bestrijdingsmiddelen en/of meststoffen.

heeft iemand advies hoe ik dit op kan lossen met het bestuur?


 hartelijk dank!

darya