Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alexatsea - 01-10-2016 23:28:31
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik contact met de klachtenafdeling van Tele2?

Ik ben te goeder trouw en onwetend geweest bij het overstappen naar een andere provider. ik wil dat de klachtenservice beter haar best om contact met mij te vinden. en niet - na mij te bellen - de klacht te sluiten, en mij per mail of voicemail te vertellen dat ik de klantenservice kan bellen die vervolgens niet voor mij kan doen. ik krijg maar geen direct contact met de klachtenafdeling die mijn klacht keer op keer sluit, waarna (ik nu voor de derde keer) mijn klacht bij ze heb ingediend. de klantenservice kan ook niet de klacht heropenen, zelf contact zoeken met de klachtenafdeling of mij daarmee doorverbinden.

toelichting op de vraag
ipv een service van 20mb was de snelheid van de internetverbinding (incl. tv en telefoon) nog maar 4mb. een technisch medewerker kon niets voor me doen. 'behalve het opsturen van een nieuw kabeltje. als dat niet zou werken, was overstappen de enige optie', kreeg ik te horen. de suggestie/verplichting van een monteur aan huis voordat ik zou gaan opzeggen werd niet geopperd. afijn, ik stap over naar een andere provider, maar krijg wel de laatste maanden in rekening gebracht. daar ben ik het natuurlijk niet meer eens en daarover heb ik een klacht ingediend bij tele2, die blijft volharden dat ik eerst een monteur heb moeten laten komen. hoe kon ik dat weten; dat staat ook niet in de algemene voorwaarden. als ik het had geweten had ik een monteur laten komen.

ik wil kwijtschelding van de laatste termijnen van het abonnementsgeld. de klachtenafdeling moet uitzoeken waar dit fout is gegaan, door navraag te doen bij de technisch medewerker wat hoe hij zijn klanten helpt en adviseert.