Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 08-11-2016 09:10:37
Voeding & Gezondheid

Sjoemeltest bij de Consumentenbond

De consumentenbond heeft lidl als goedkoopste supermarkt uitgeroepen! en lidl maakt om het uur reclame met deze uitkomst. om het uur blijkt echter, dat de consumentenbond-vergelijking nogal mank loopt.

het gaat daarbij om een test van de huismerken en dat is geen objectieve vergelijking, omdat de kwaliteit van de huismerken niet identisch is. vergelijkt men a-merken-super's (dus appels met appels), dan blijkt hoogvliet de nummer één te zijn. https://www.hoogvliet.com/kracht-hoogvliet/laagste-prijs/consumentenbond" target="_blank">hoogvliet

helaas is er in onze regio geen hoogvliet, maar zijn jullie het met me eens, dat een test van huismerken uiteindelijk geen (objectieve) waarde heeft? consumenten die uitsluitend voor het goedkoopje (moeten) gaan hebben natuurlijk wèl een voordeel van deze test.