Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mv
MvdLinden - 06-12-2016 01:05:37
Computers & Telefonie

Iphone batterij wordt niet vervangen maar komt wel in aanmerking..

Sinds een tijdje valt mij iphone 6s plotseling uit terwijl hij aangeeft dat de batterij nog 40% is. meerdere mensen hebben hier blijkbaar last van en nu heeft apple een reparatieprogramma om de batterij gratis te vervangen. mijn telefoon kwam ook in aanmerking voor dit programma.

dus ik heb hem opgestuurd naar tsjechie (via apple). vandaag kreeg ik de mail dat er iets mis was. mijn telefoon is namelijk een keer gerepareert geweest (kapot scherm) en nu gaan ze de batterij niet vervangen, terwijl ze zelf een fout hebben gemaakt door de verkeerde batterij te plaatsen. destijds is mijn telefoon niet gerepareerd door een apple erkende reperateur (dit scheelde veel qua prijs en mijn telefoon viel niet meer binnen de garantie).

ik heb meerdere malen gebeld naar apple om te kijken of ze dit kunnen oplossen maar ze zeggen dat ze niets kunnen doen. het enige advies wat ik krijg is een nieuwe telefoon te kopen, ze geven ook de optie om voor 600 euro hem te laten repareren. dit kunnen ze toch niet maken? er is verder niets mis met de telefoon, alleen een foute batterij die ze er zelf in gezet hebben..