Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
martine00 - 24-01-2017 11:45:43
Computers & Telefonie

Mag Coolblue onderzoekskosten berekenen?

Ik heb onlangs een senioren tel. gekocht voor mijn schoonvader. na een half jaar haperde een knop en heb deze naar coolblue opgestuurd. nu kunnen ze mijn telefoon niet maken omdat er een barst in de behuizing zit en ze niet aan deelreparaties doen. ik kan de telefoon ongerepareerd terug krijgen indien ik 40,00 onderzoekskosten betaal. kan dat zomaar? 
ze hadden mij voordat deze ter reparatie ging toch al moeten informeren dat er een barst in de behuizing zat en deze dus toch niet onder garantie valt? heb telkens hierover gemaild en ze verwijzen mij naar de kleine lettertjes en dat ik moet betalen. lijkt mij een omgekeerde wereld. heeft iemand hier ervaring mee??