Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mar1na - 10-02-2017 17:16:22
Computers & Telefonie

Hoe maak je een screenshot op je telefoon

Hallo,

nadat ik onderstaand te hebben gelezen:


de politie adviseert het imei-nummer van je telefoon te noteren. de code kun je eenvoudig opvragen door *#06# in te toetsen. als je je toestel kwijtraakt kan het helpen bij het opsporen ervan.


 


schrijf het nummer dat je telefoon aangeeft na het intoetsen van *#06# op een papiertje dat je thuis bewaart, of maak een screenshot dat je naar jezelf mailt. houd de code voor jezelf en deel het niet met anderen. en, wellicht ten overvloede: bewaar het nummer dus niet in je telefoon, als je toestel kwijtraakt kun je er immers niet meer bij.  

is mijn vraag hoe maak je een screenshot op je telefoon, heb op google al een paar filmpjes geprobeerd maar is nog steeds niet gelukt!!

groetjes

mar1na