Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
coelho - 05-05-2017 13:10:13
Vrije tijd & Tuin

Puzzelbrein

Zijn er meer mensen die te maken hebben (gehad( met de uiterst agressieve verkoopmethoden van puzzelbrein? ze bellen met het verhaal dat je als prijs van iets een exemplaar van het puzzelblad puzzelbrein hebt gewonnen en dat je binnen 1 maand na ontvangst van dat ene exemplaar kunt meedelen of
je een abonnement wilt nemen. ze hebben al je gegevens al, gekocht nemen we aan.
dan komt dat ene nummer en dan moet je hel en hemel bewegen om geen abonnement te krijgen. feitelijk heb je nergens de mogelijkheid het verkooppraatje te stoppen en wonderlijk genoeg nemen ze een laatste stukje van het telefoongesprek op, waarin je 'ja' zegt om hun vraag of je ze goed begrepen hebt. dat kregen we toen we mijn broer, die advocaat is, erbij haalden. de voorwaarden om van een abonnement af te komen bedragen 6 pagina's.
we zijn uiteindelijk uiteraard geen abonnee geworden, maar zowel de eerste aanbieding is dus pure misleiding en om er niet in te stappen moet je goed je best doen. het stukje van het telefoongesprek waarin je op iets anders 'ja' zegt, wordt door puzzelbrein bewaard. ook weer pure misleiding!