Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Co
Cor Kwakkel - 24-05-2017 17:13:31
Auto & Vervoer

Snelheid Speed pedelec.

Beste lezer,

mijn speed pedelec, een gazelle cityzen speed rijd gps gemeten 40 kilometer per uur. er word her en der geadverteerd door gazelle dat de speed pedelec 45 kilometer per uur zou halen, in de echte wereld werkt dit dus niet.

op zich is het geen probleem, maar ik heb vandaag het gele kenteken binnen gekregen , en volgens de wet is mijn speed pedelec nu een brommer en moet ik binnen de bebouwde kom naar de rijbaan waar ik als het allemaal mee zit, dwz geen wind tegen, 40 kilometer per uur tussen de automobilisten rij die minnimaal 50 rijden en mij al toeterend voor bij scheuren. kan ik gazelle verplichten dat de speed pedelec afgesteld word op 45 echte kilometers? zo dat het verschil tussen de auto's en de speed pedelec kleiner word?

https://www.facebook.com/cor.kwakkel/videos/1700873303263089/" target="_blank">filmpje

vriendelijke groet

cor kwakkel