Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
bramvdhe - 04-07-2017 19:38:08
Vakantie & Reizen

Vakantie geannuleerd, vanwege andere vlucht te weinig aanmeldingen

Beste iedereen,

een intressant vervelend vraagstuk voor mij en mijn vriendin. we hebben een vakantie geboekt via corendon naar macedione hotel metropol. voor 11 juli echter is deze reis geanuleerd vanwege het feit dat een andere vlucht op dezelfde dag te weinig aanmelding hadden. en onder het motto first in first out is onze vakantie geanuleerd. op consuwijzer en de algemenevoorwaarde staat: 

je hebt geen recht op een schadevergoeding: als de reis niet doorgaat omdat er te weinig aanmeldingen zijn. de reisorganisatie moet u hierover een brief sturen binnen de tijd die in de overeenkomst staat.

https://www.consuwijzer.nl/vakantie-vrije-tijd/pakketreizen/mag-reisorganisatie-overeenkomst-opzeggen

echter heeft dit geen betrekking toch op onze reis?  omdat de reizen apart zijn aangeboeden. de boeking is gisteravond gedaan.


alvast bedankt voor de hulp.

met vriendelijke groet,


 


bram en laura

ps: wat ook gek is er wordt nog steeds met deze reis geadverteerd zie foto