Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

emenem
emenem - 02-01-2018 16:20:04
Computers & Telefonie

Per e-mail versturen versturen van gecomprimeerde map

Hallo community,

eerst en vooral een goed 2018 voor jullie allen.

ik heb een vraag betreffende het per e-mail versturen van een gecomprimeerde (gezipte) map.
ik ga naar documenten, dan open ik de betreffende map en maak de gehele inhoud aan word documenten in deze map blauw. daarna klik ik op kopiëren naar gecomprimeerde map, en ik krijg dan inderdaad deze gezipte map te zien.
daarna heb ik deze gezipte map als bijlage meegestuurd met een aan mijn eigen mailadres gestuurde mail, dit ter controle.
toen ik daar echter de gezipte bijlage opende, kreeg ik behalve de word documenten die ik wilde versturen, tevens alles uit mijn verkenner te zien, de afbeeldingen, muziek, thuisnetwerk, etc. etc. en kon deze ook gewoon openen.
dit lijkt me toch niet de bedoeling te zijn. ik vermoed dat ik iets niet goed doe,  maar weet niet wat.
zou iemand van jullie me kunnen vertellen hoe ik de word inhoud van de map kan zippen en versturen zonder dat de ontvanger meteen mijn hele verkenner-inhoud erbij krijgt?

bij voorbaat dank voor jullie hulp en vriendelijke groet,
emenem