Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sanzz - 29-05-2019 10:22:26
Auto & Vervoer

Extra kosten door slechte aflevering montagebedrijf

Mijn auto heb ik bij first transmissie in schiedam gebracht voor revisie versnellingsbak.
nu heb ik de auto gister op kunnen halen en blijkt dat ze door nalatigheid (en te laat aan mijn auto te zijn begonnen) de turbo niet goed te hebben gemonteerd.
ik ben hierdoor met twee kleine kinderen langs een snelweg te komen staan. ik heb de duitse anwb moeten bellen (omdat mijn auto duits is) en die gingen voor mij iemand regelen. ik heb daar 2,5 uur langs de weg gestaan en de levens van de twee kleine kinderen mee op het spel gezet.
na 2,5 uur kwam er een bedrijf mij helpen maar deze moest ik wel direct € 145 aftikken omdat ik duits verzekerd ben. 
ik heb vervolgends vandaag first transmissie gebeld en het verhaal voorgelegd. deze jongeman was zeer agressief en gaf aan dat het hem "geen reet kon boeien"?? verder werd ik even belachelijk gemaakt omdat k een vrouw ben en ik geen monteur ben, dus ik moest mijn mond dichthouden.
ik heb nu door hun in een gevaarlijke situatie 's avonds tot laat langs de snelweg gestaan en extra kosten moeten maken. hun willen hier geen schuld op zich nemen.

mag dit zomaar?