Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fa
Fam.valk - 06-11-2020 21:05:01
Auto & Vervoer

Camper verzekering onmogelijk te verkrijgen door uitschrijven nederland. Help!

wij gaan rondreizen met de camper binnen europa voor een jaar. wij zijn niet ingezetenen van nederland omdat wij langer dan 8 maanden weg zijn uit nederland. dit is wettelijk verplicht en wij kunnen geen briefadres verkrijgen. ook hebbben wij geen adres in een ander land omdat we rondreizen. de camper blijft op nederlands kenteken staan en de belasting van zowel voertuig als ons werk blijft via nederland. 


nu hebben wij een probleem met de wa verzekering en dit lijk onmogelijk te zijn. een nederlands voeruig is verplicht een wa verzekering te hebben maar alle verzekerings maatschappijen hebben de voorwaarden dat je wel in nederland moet ingeschreven staan. wat voor ons dus niet lukt omdat we niet inschreven staan in nederland maar we zijn het wel verplicht. hopelijk weet iemand raad!!