Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ar
Ariadne21 - 17-05-2021 11:42:02
Voeding & Gezondheid

Zoethout thee van Albert Heijn zou moeten waarschuwen tegen verhoging bloeddruk

heerlijk, die zoethout thee van albert heijn. zij verkopen dat nu denk ik een jaar in zakjes voor 1 kopje. ik wist wel dat zoethoutthee je bloeddruk verhoogt. maar nooit had ik gedacht dat hij op kon lopen naar 170 als je maar elke dag meerdere kopjes zoethoutthee blijft drinken. en dat deed ik.



tot mijn huisarts na klachten van hevige migraine de bloeddruk ging meten. ik ben meteen gestopt met deze thee en binnen een maand zagen we de bloeddruk keurig zakken naar het oude niveau.

ik wilde dit melden bij albert heijn, zij zouden een waarschuwing op de verpakking moeten plaatsen lijkt mij. maar ik kan alleen bellen en chatten met hen en dat lijkt me niet de weg om hier aandacht voor te vragen.