Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

We
Wees eens lief - 21-08-2023 21:51:45
Vrije tijd & Tuin

Stinkende kliko’s buren

buren plaatsen drie stinkende kliko's tegen de tuingrens waardoor wij veel vliegen en stankoverlast ervaren. het gaat om plastic, overig afval en gft afval
vriendlijke verzoeken van ons werkt niet. 
aangeboden dat ze onze tuinslang mogen gebruiken, omdat wij een buitenkraan hebben en hun niet, om de bakken te kunnen reinigen, maar dat wilden ze niet, ook niet als wij wij het wel willen doen voor ze.
wij zetten iedere zomer tijdens hun vakantie de kliko klaar op de dag voor het ophalen van de vuilnis en zetten deze daarna verder weg van onze tuingrens. toch komt het bij hen niet binnen als ze verder weg geplaatst staan en als we zeggen dat het wel erg stinkt en veel vliegen ervan af komen en in ons huis komen door de voordeur.


zijn hier geen regels voor en wat kan je hiertegen doen?