Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
Sas92 - 30-03-2024 01:09:33
Computers & Telefonie

Simpel

ik heb enige tijd geleden een abonnement afgesloten bij simpel. nu is het zo dat de prijs al binnen korte tijd omhoog is gegaan, zonder mij hierover te informeren. een aantal maanden later kreeg ik wel bericht dat in het contract staat dat zij vanwege de inflatie de kosten mogen verhogen. dit hebben zij dus de eerste maanden niet aangegeven.

ik heb een abonnement met 15 gb internet afgelopen, dit is 5 gb meer dan ik voorheen bij een andere provider had. binnen hele korte tijd ben ik al door deze internetbundel heen, terwijl ik dit voorheen nooit had bij m'n andere provider en dus 5 gb minder per maand aan internet had. 


het is nu dus zo dat ik een sms-bericht van simpel kreeg dat ik door m'n internetbundel heen was en tegelijkertijd kreeg ik een sms-bericht dat ik uit moest kijken wat betreft de kosten (ik kreeg dus niet de mogelijkheid om m'n internet uit te zetten). bij nakijken bleek dat ik al 40 euro boven m'n abonnementskosten zat. ik heb contact gehad met simpel en na ontzettend moeizaam contact geven zij aan maar de helft te willen vergoeden.

het is een heel verhaal, maar ik vraag mij af of dit zomaar allemaal mag en of andere mensen hier ook ervaring mee hebben bij simpel?