Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ge
Geert1981 - 04-04-2024 19:28:19
Vrije tijd & Tuin

Tuintafel beschadigd, garantie afgewezen

Hallo,

ik heb vorig jaar bij karwei een tuintafel (thijs, 699 euro) gekocht. s'winters de tuintafel goed afgeschermd middels een speciaal daarvoor ontworpen hoes. nu het zonnetje weer begint te schijnen de hoes eraf gehaald en tot mijn schrik is de tafel flink beschadigd. met name op de houtnaden is (over de gehele tafel) de coating gewoon weg. ik heb een foto bijgevoegd van 1 van de beschadigingen, die op de gehele tafel aanwezig zijn.

naar mijn idee zou dit niet moeten kunnen, aangezien de tafel specifiek voor tuingebruik gemaakt is (acacia hout) en nog maar 1 jaar oud is.
helaas heeft karwei mijn garantieverzoek inmiddels afgewezen (hier moest ik zelf achter komen door meermaals de klantenservice na te bellen, de winkel vond het niet nodig contact met mijn op te nemen).

is er na de afwijzing van de klacht nog iets wat ik kan ondernemen? het voelt nogal onrechtvaardig namelijk.     

bij voorbaat dank!