gallito
door gallito Jul 3, 2023 om 11:59
Computers & telefonie

Kan 2 Webpagina's niet meer scrollen en staan vast.

Ik werk met Chrome en soms Mozilla. Nu kan ik ineens de webpagina's van o.a.  Fletcher niet meer scrollen als ik vanuit een nieuwsbrief doorklik. Het schuifje rechts is niet meer in beeld en met de knoppen omlaag/omhoog werkt het ook niet. Ik heb het bij 2 websites, bij anderen heb ik geen probleem.
Hoe kan ik dit oplossen of ligt het aan de instellingen bij de verzender?
Groet,

1332 5 Rapporteer
sjjoppy
door sjjoppy - Jul 3, 2023 om 12:02
7215 Antwoorden / 3 Vragen
3

Misschien geschiedenis en cookies verwijderen een oplossing.

Thecla58
door Thecla58 - Jul 3, 2023 om 12:54
865 Antwoorden / 3 Vragen
2

Ga naar ctr-alt-del kies daar voiro taakbeheer, dan krijg je een scherm en daar staat als eerste tabje processor... kijk onder toepassingen naar hetgeen niet reageert, klik dat aan en dan rechtsonder op beëindigen.

Ozymandias
door Ozymandias Jul 20, 2023 om 09:41
176 Antwoorden / Vragen

Als een webpagina niet scrolt betekent dat niet dat de browser zelf is vast gelopen, en dat blijkt ook niet uit de omschrijving van de TO. En het is een onzalig advies om zo maar processen te gaan beeindigen in je system als je niet weet wat je aan het doen bent. 

Mabelle
door Mabelle - Jul 3, 2023 om 13:06
462 Antwoorden / 1 Vragen
1

Even Fletcher gecheckt met Chrome en Opera, geeft precies hetzelfde probleem als bij jou. Zelfs als ik alle cookies toesta, doet de site het niet. Heb het ook wel eens met een andere website. Op Edge werkt Fletcher wel goed.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Martijn van den Ham
Martijn van den Ham - May 7, 2024 om 18:46
Huishouden & energie

LOQED slim slot

Ik ben in het bezit van een slim slot van LOQED waar ik zeer veel plezier van heb krijg ik zojuist een mailt binnen dat ze genoodzaakt zijn de cloud dienst betaald te maken voor een bedrag van € 4,95 per maand. Mag dit zo maar?!!!
Het slot heb ik uitgekozen gezien de functionaliteiten die er op zitten en dat er geen abonnement op zat en nu wordt er toch een abonnement door je strot gedrukt. ... Lees meer

jd
jdbeste1 - May 22, 2024 om 17:06
Vrije tijd & tuin

Zonnebril zakt steeds af van neus...

Ik ben op zoek naar een mogelijkheid om mijn zonnebril vaster op mijn neus te krijgen. Neusvleugels zijn al afgesteld maar helpt niet. Wie weet hier een oplossing voor. Vooral als het warm is glijdt deze steeds af......... Lees meer

ma
marudut - Feb 29, 2024 om 14:34
Auto & vervoer

Zijn er mensen die ook problemen hebben met auto met een vervuilde T DGi motor?

Mijn dochter heeft een Kia Stonic 1.0T GDi motor (2018, 67.500 km). Deze is hiervoor van mijn zus geweest en is netjes onderhouden volgens de richtlijnen van KIa. Toen mijn zu de auto overgekocht had van mijn zus bleek de auto heel erg schokte wanneer er met een constante snelheid gereden werd. Uiteindelijk, na onderzoek door de Kia garage bleek dat de motor ontzettend vervuild was. De kleppen zat ... Lees meer