na
door nanine May 11, 2007 om 20:10
Geldzaken & recht

Oxxio vs Nuon

Wij wonen in een een studentenhuis Dat opgedeeld is in een boven en beneden woning. Vorig jaar februari hebben we geprobeerd over te stappen naar Oxxio omdat deze zogenaamd goedkoper zou zijn.


Nu is het volgende gebeurd: Het benedenhuis kreeg het gas en wij (het bovenhuis) de rekening. Wij zijn nu al sins vorig jaar februari bezig omdat ons contract dus weer te laten ontbinden, omdat zij het verkeerde huis hebben aangesloten. Na een telefoontje bij Nuon bleek dat wij (het bovenhuis) ook gewoon nog gas en electriciteit van Nuon kregen.


Na veel telefoontjes heen en weer en beloftes vanuit Oxxio dat alles geregeld is kregen we nu de jaarafrekening of we nog even 2100 euro naar hun over wilde maken.


Hoe kan ik hier nu eindelijk eens vanaf komen want wij nemen niets van Oxxio af en willen dit ook niet meer. 


zelfs bij het hoofdkantoor langsgaan heeft niet geholpen om dit geregeld te krijgen.

1214 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ijzerbroot
door ijzerbroot - May 12, 2007 om 12:23
460 Antwoorden / 6 Vragen
0


Beste nanine,


U, de bovenwoning, wilde overstappen naar OXXIO. Dit liep echter fout: OXXIO nam de levering aan de benedenwoning over en stuurde u daar de factuur over.


Ik neem aan dat de boven- en de benedenwoning dan ook ieder hun eigen meters hebben. Wat er fout is gegaan is dat oxxio het verkeerde meternummer heeft gebruikt. Indien bij aanvang van het oxxio contract de juiste meterstand van de juiste meter is doorgegeven, dan is de fout alsnog door oxxio te corrigeren.


Echter: wanneer NUON aangeeft dat zij het leveringscontract voor zowel de boven- als de benedenwoning hebben, dan heeft oxxio dubbel geblunderd. (U en de benedenburen dienen dan de NUON-nota’s te voldoen) Vraag in dat geval een kopie van het leveringscontract met NUON op en stuur deze (in copie) aan OXXIO. Er is dan geen sprake van een leveringscontract met OXXIO: OXXIO had dit contract met NUON voor/ namens u moeten stoppen. Het is aan OXXIO om eea recht te zetten en om eventueel door u aan NUON voldane betalingen ook van NUON terug te vorderen.


IJzerbroot

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer