fcgroningen
door fcgroningen Jan 27, 2006 om 16:57
Huishouden & energie

Energie direct

Zojuist zijn wij gebeld door energie direct of wij niet over wilde stappen naar hun. Heeft iemand ervaring met dat energiebedrijf? Zowel positieve als negatieve reacties zouden wij graag willen vernemen.

739 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sw
door sweetnala - Jan 27, 2006 om 17:18
3 Antwoorden / 2 Vragen
0

Beste,


Ik kan u 1 ding adviseren: ik heb gewerkt voor dit bedrijf, en administratief gezien is het een zooitje, om over de service maar niet te spreken. ik was blij dat ik er weg was, dus als ik u was zou ik er echt NOOIT mee in zee gaan,


 


mvg

jantje7
door jantje7 - Jan 27, 2006 om 17:21
1459 Antwoorden / 23 Vragen
0

Hallo FC,


Mijn dochter heeft al bijna 2 jaar Energie direct. Kreeg een game-boy kado. Ik zelf ben toen overgegaan naar Oxxio. Deze is iets goedkoper met de kWh prijs, op jaarbasis ca 15 euro bij een verbruik van 3000 kWh. Over beide leveranciers hebben wij geen klachten.


Doe hier je voordeel mee zou ik zeggen.

ricardow
door ricardow - Jan 28, 2006 om 01:41
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

Hallo,


Ik sluit me aan bij Sweetnala; NOOIT met dit bedrijf in zee gaan. Energie Direct is namelijk al meerdere malen aan bod gekomen op consumentenfora (waaronder deze), waarin telkens weer bleek hoe slecht hun administrateie en service was (en nog steeds is). 


Ik had u graag wat links gegeven met vragen/klachten over Energie Direct die op deze site zijn binnegekomen, maar door aanhoudende problemen op deze site, is dit op dit moment haast onmogelijk. Daarom een drietal links naar het forum van Radar (van de Tros), waarin overduidelijk wordt dat het een superzooitje is bij energie Direct.


Energie Direct 1


Energie direct 2


Energie direct 3


Mede door deze ervaringen, geef ik u nogmaals het advies: Niet doen!


Groet Richard

no
door nora - Jan 28, 2006 om 09:11
66 Antwoorden / 52 Vragen
0

Hier past slechts: Blijf zitten waar je zit en verroer je niet.


Wij wilden na twee jaar moeilijkheden weg bij ED. Alleen maar narigheid met betalingen en afrekeingen. Mijn contract liep af op 20-01-2006, echter het is me nog niet gelukt definitief een streep onder ED te zetten. Deels omdat Essent fouten maakt, maar voornamelijk door ED.


dUS NIET DOEN!!!! Kijk ook maar eens bij "trosradar"Of google door energie direct in te toetsen. Je zult schrikken van de klachten. Ook Oxxio is zo een bedrijf! 


 

chery
door chery - Jan 28, 2006 om 09:52
18 Antwoorden / 1 Vragen
0

nooit doen van dat bedrijf kom je nooit meer af als je eenmaal en contract met ze hebt er klopt nooit iets van de rekening en dan krijg je eindrekening en dan blijkt dat ze toch niet zo goedkoop zijn als ze zeggen mijn advies ga niet me ze in zee


 


mvg chery

br
door brecht - Jan 31, 2006 om 20:18
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

wij zijn ook nu vanavond gebeld door oxxio ,


nu heb ik alleen maar negatieve reacties ook gelezen .


instinct zei al nee, dus ik denk dat wij ons daar ook maar aan houden .


wij zijn nu bij essent en we blijven daar ook maar veilig zitten .

br
door brecht - Jan 31, 2006 om 20:21
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

nou sorry dat ik het zeggen moet , maar voor die 15 euro blijf ik liever zonder problemen zitten waar ik zit . bij jullie gaat het misschien goed maar ik ga het risico niet nemen .

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

petra gerritse
petra gerritse - May 20, 2024 om 09:45
Geldzaken & recht

Geen mogelijkheid om MEGA te bereiken, telefonisch en per mail niet. Ook v. b. brieven van ACMn gestuurd, GEEN REACTIE

na verkeerde eindafrekening, de nieuwe energieleveraar heeft tijdig afgemeld ,steeds wordt er door gegaan met een maand betaling. Deze heb ik gestorneed.
Krijg nu een aanmaning via bureau. Lees meer