Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 11-04-2015 23:13:26
Computers & Telefonie

Alarmmelding van google

Voor zover ik uw vraag begrijp bedoelt u met uw vorige vraag http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/koop-via-internet/">klik hier. ook begrijp ik dat u die gsm inmiddels heeft gekocht bij de betreffende webwinkel.
een app moet u via google play downloaden. als u dat via andere sites doet kan dat riskant zijn en moet op de gsm ook aangevinkt staan dat u apps van onbekende bronnen kunt downloaden.
dat u uw wachtwoord van google inmiddels gewijzigd heeft in een veel beter wachtwoord is verstandig.
hoe een eventueel virus op uw gsm gekomen is valt niet zomaar te zeggen.
wat u kunt doen is via google play een gratis anti-virus app downloaden en installeren. bijv. avast mobile. daarmee gaan scannen en bekijken of dat iets oplevert. google play staat als app op uw gsm.
u kunt anders de gsm terugzetten naar de fabrieksinstellingen (via het programma kies op uw pc) en hopen dat uw probleem dan opgelost is.
terug naar de fabrieksinstellingen hoeft niet zo erg te zijn als u het toestel nog maar kort heeft.
het is me trouwens niet duidelijk wat u bedoelt met firefox slaat op tilt.