Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pschaecker
pschaecker - 30-05-2011 15:29:29
Geldzaken & Recht

Bijdrage amazon teak

Hallo irene,

ik heb de site amazonteak.nl bezocht en begrijp dat zij het failliete goodwood hebben overgenomen. natuurlijk hoeft u dit bedrag niet te betalen, maar dan bent u wel uw investering kwijt ben ik bang. hier is een gedeelte van de email die u ontvangen heeft:

"wij vragen daarom aan alle beleggers die via goodwood hebben geïnvesteerd in een beleggingsproduct in teakbomen op plantages van floresteca sa in brazilie een financiële bijdrage van € 75,00 plus 19% btw, totaal € 89,25.
als bijlage treft u een factuur aan. wij verzoeken u vriendelijk dit bedrag, binnen 14 dagen over te maken op bankrekening 40.33.73.905 ten name van stichting amazon teak foundation.

samen staan we sterk!

sinds het faillissement van goodwood zijn we achter de schermen hard blijven werken aan een oplossingen voor u. indien de voormalige goodwood beleggers bereid zijn de handen ineen te slaan en een kleine bijdrage over te maken, dan is het mogelijk op korte termijn weer administratie, service, beheer en belangenbehartiging te kunnen bieden. vooral dat laatste is belangrijk, omdat het nodig is om een sterke, professionele en onafhankelijke gespreks- en onderhandelingspartner te hebben tegenover het bosbouwbedrijf floresteca sa.

zowel satt als atf zullen u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via de website www. amazonteak.nl. de site is nog in opbouw en relevante informatie zal de komende tijd worden toegevoegd. zijn er bijzondere ontwikkelingen dan zullen wij u via e-mail hiervan op de hoogte stellen."

veel succes