Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-02-2013 15:24:25
Voeding & Gezondheid

Opzeggen 'contract'dutch pharma

Sorry, eigen schuld dikke bult.

ook ik had (bij een ander bedrijf dan wel) voedingssupplementen besteld en een incasso afgegeven voor eenmalig € 3,90.
kreeg alles netjes in de bus maar had al op de website gelezen dat ik minimaal een week voor de nieuwe levering binnen een maand een mail moest sturen als ik geen nieuwe produkten meer wilde anders liep de levering gewoon door voor 3 maanden maar liefst.

het klinkt misschien raar, maar ik heb wat ik nooit doe elke dag mijn rekening nagekeken of het bedrag er al was afgeschreven (en maar 1 keer) en dat was het geval.

dus toen het pakketje binnen was een mail gestuurd binnen 2 dagen via hun www. adres en daarbovenop ook nog via een contactformulier op hun site.
beter dubbel dan helemaal niet en bij zoiets heb ik liever dat ze me een zeur vinden omdat ik het dubbel doe, kan ook zijn dat ik vergeetachtig ben.

dus als ik u was zou ik zo spoedig mogelijk het bedrijf laten weten dat ik niets meer wil ontvangen en uw verlies voor lief nemen, altijd goed iets lezen voordat je erin trapt!!!!
dat is mijn advies.
ben bang dat terugsturen niets uitmaakt, bedrijf staat in zijn recht volgens mij hoezeer ik u ook iets anders gun.