Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 07-04-2014 16:42:16
Voeding & Gezondheid

Yoga lounge verlengt 6 maanden na groupon

Ik zie nu wel een foefje dat ze hebben uitgehaald in de bepalingen van groupon.
"omgezet in een onbeperkt yoga & pilates abonnement' daar bedoelen ze blijkbaar niet mee een abonnement voor onbeperkte tijd, maar onbeperkt yoga&pilates volgen zonder verder in te gaan op de tijd.

jammer voor groupon als ze dat ermee bedoelden, het staat er niet. er staat een onbeperkt abonnement, dat is nu eenmaal hoe je dit in correct nederlands leest. dan moeten ze zich daar maar even bijscholen wat betreft het opstellen een goede contract.
verder kunnen proefabonnementen alleen maar worden verlengd voor onbepaalde duur, en dus per maand opzegbaar, dus ook daar zit deze hele opzet fout.
en dan blijft het ook nog staan dat je getekend hebt voor een bepaalde duur (6 maanden) en dat er daarna nu eenmaal niet stilzwijgend voor weer een bepaalde duur mag worden verlengd. ook niet als men dat met je afspreekt. van dam is dwingend recht, dwz daar mag niet ten nadele van de consument van worden afgeweken.

laat je even juridisch helpen door het juridisch loket, het beste is langs te gaan of te chatten.
klik http://">hier allemaal gratis en voor niets.

mijn advies is een keer een aangetekende brief sturen met de redenen waarom je nu verder geen verplichtingen hebt aan deze yogaschool en dat ze het anders maar voor de rechter moeten uitvechten. en dan de rekening blokkeren.