Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poely - 14-05-2007 20:08:54
Geldzaken & Recht

bewindvoerster

na aanleiding van mijn ziekte, ben ik onvrijwillig gebonden aan een  beschermbewindvoerster, en mede door een wsnp.


nu heb ik ook een persoonsgebonden budget, en heb niet de keuze gekregen om die zelf te beheren, ondanks dit altijd goed is gegaan.en moet mijn bewindvoerster dit voor haar rekening nemen.ze kent zichzelf hier ook een toelage toe, omdat ze van mening is dat dit haar extra tijd kost, maar krijgt al een toelage kosten bewindvoering van om de nabij 89 euro per maand.ze stort het geld op een zogehete derdegeldsrekening waar ook de budgetten van andere clienten op worden gestort, en tel daarbij zelf de rekensom wat dit voor het kantoor oplevert alleen al aan maandelijkse rente gezien de inmense bedragen die er maandelijks gestort worden.


en dan daar nu ook nog een soort vergoeding uit trekken voor de extra werkzaamheden. hiervoor deed ik het uitbesteden aan de svb bank die dit gratis verzorgde, en er is voor bewindvoering niks meer aan werk toegevoegd, als wat er voorheen moest worden gedaan, zoals het verwerken van formulieren en post. n blijf er moeite mee houden dat ze zichzelf een bedrag toeeigend van om de nabij 250 euro, mag dit kan  dit zomaar?