Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
papaya - 13-08-2007 18:59:01
Huishouden & Energie

dieren vergiften

Beste mensen, zou er iemand zijn die mij verder kan helpen?
waar ik woon,  in het buitenland, worden elke dag  straat honden en katten vergiftigd, vreslijk om zie zien hoe die dieren lijden, wij een hele groep van vrijwilligers proberen alles om dit te voorkomen, maar tot nu toe zonder succes, vele honden en katten worden door de hoteliers/restauranteigenaars aan het strand vergiftigd, daar zijn we nu wel zeker van, anders is het niet mogelijk dat er elkedag zoveel honden en katten gewoon liggen te verrekken, je moet het zelf eens zien hoe erg dit is.
op het ogenblik worden zelfs honden en katten bij de mensen privee in de tuinen vermoord, door gift  in een stukje vlees te doen en over de schuttingen te gooien.
nu mijn vraag, tot nu toe zijn we er nog niet achter gekomen, met welk soort van gift je die dieren om kan brengen, ook hebben we nu een veterinair die ons helpt, maar hij vertelde dat het niet mogelijk is, om dieren gift te kopen, alleen rattengift. zou het dat soms zijn? maar honden en katten zijn dus wel groter dan een rat.
weet er misschien iemand welk ander soort  (denken wij) huishoudgift er gebruikt wordt, iets wat je dus gewoon kan kopen, er moet toch een mogelijkheid zijn dit te stoppen, a.u.b. geef uw tips, wij staan nu werkelijk met onze handen in het haar en weten niet meer verder.
elk dier heeft recht op leven.