Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
benedictus - 23-12-2010 15:26:02
Computers & Telefonie

virtuele printer die DOS herkent

Ik heb op mijn computer nog een paar oude goed werkende dos programma's. daarmee moet ook wel eens wat worden uitgeprint. maar de moderne printers herkennen geen dos meer. voorlopig kan ik nog vooruit met mijn epson stylus color 600. maar dat is al een oud beestje. op internet vond ik een methode waarmee ik mijn moderne printer om de tuin kon leiden. door een virtuele printer aan te maken en daarvoor dezelfde poort te kiezen als die van de moderne printer.
je moest dan de gegevens van die printer bij de drivers opzoeken (ik koos daarvoor weer diezelfde epson) en een naam geven. ik noemde hem dos. die 'dos' staat nu wel in mijn rijtje van geïnstalleerde printers, maar helaas als ik mijn af te drukken gegevens naar die virtuele printer stuur, gebeurt er niets. wie kan mij helpen ??